Кюстендил. Областният управител на Кюстендил проведе работна среща с новоизбраните

...
Кюстендил. Областният управител на Кюстендил проведе работна среща с новоизбраните
Коментари Харесай

Областният управител на Кюстендил проведе работна среща с новоизбраните депутати от региона

Кюстендил. Областният шеф на Кюстендил организира работна среща с новоизбраните депутати от района, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Кюстендил .Срещата бе инициирана от инж. Александър Пандурски. В нея се включиха Снежана Траянска от ИНТ, Христо Терзийски от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Бойко Клечков от „ Българска социалистическа партия за България “. Народният представител от „ Продължаваме промяната “ Георги Стамов не съумя да участва поради служебни задължения.

„ Важното е за област Кюстендил да работим като един екип, който пази ползите на локалните поданици и се бори за реализирането на основни инфраструктурни планове и положителни политики в района “. С тези думи се обърна към новоизбраните народни представители от 10 МИР – Кюстендил регионалният шеф инж. Александър Пандурски. Той ги поздрави за избирането и изрази вяра, че, без значение от политическата принадлежност, с обединени старания, ще работят дружно за развиването на района.

„ Благодаря ви, че откликнахте на тази покана. Трябва да знаете, че в лицето на Областна администрация постоянно ще имате един правилен сътрудник, който има предпочитание да работи и спомага за реализирането на положителните политики за Кюстендилски район “, съобщи инж. Пандурски. Той изясни, че за тези няколко месеца Областната администрация е дала „ зелена светлина “ на няколко плана и е съдействала по проблеми, които са били на дневен ред за решение. Заедно с представителите на законодателната власт бяха разисквани редица проблеми и въпроси, касаещи общините от Кюстендилска област. Бе коментирано и смисъла на огромните инфраструктурни планове, които би трябвало да се осъществят, с цел да се даде подтик на локалната стопанска система. Поставена бе и тематиката за поддръжка на дребния и междинен бизнес, само че също по този начин и търсенето на метод за привличане на огромни вложители. „ Разчитаме на вас да привлечете такива вложители. Имаме подобаващи терени и парцели в региона, които биха могли да се употребяват за реализирането на огромни вложения “, съобщи още инж. Пандурски.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР