Кюстендил. Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил организира благотворителен базар

...
Кюстендил. Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил организира благотворителен базар
Коментари Харесай

Кюстендил: МГЕРБ организират благотворителен базар за книги в помощ на Тони Костов

Кюстендил. Младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил провежда благотворителен базар за книги, който ще се организира в поддръжка на Тони Костов – 20-годишно момче, страдащо от остра лимфобластна левкемия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Тони е родом от град Кюстендил, сега е студент втори курс в Софийски университет, компетентност „ Компютърни науки “. За лекуването на младото момче са нужни почти 555 000 лева, включващи два курса химиотерапия, търсене на донор, трансплантация и болничен престой. „ Сумата е непостижима за фамилията на Тони, а левкемията не е присъда, в случай че дружно обединим старания! “, молят младежите от ГЕРБ.
Благотворителният базар ще премине под мотото: „ Да бъдем по-добри! Купи книга – подари вяра! “ Желаещите да се включат и оказват помощ могат да го създадат на 16 март 2019 година на пл. „ Велбъжд “ от 11.00 часа, когато ще се организира базарът.
От Младежи ГЕРБ – Кюстендил разясняват, че всеки, който желае, може да подари и безграничен брой книги. Литературните творби ще се събират до 13 март 2019 година, всеки работен ден, в офиса на политическата мощ в регионалния център на бул. „ България “ 25.
„ Може да се включите в благотворителната идея за Тони като дарите книга за продажба или закупите такава от търга. Средствата от осъществените продажби ще се събират в запечатана за тази цел кутия и ще бъдат преведени по дарителската сметка на Тони Костов “, споделиха още уредниците.
Други способи, посредством които може да се помогне:
Дарителска сметка: IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01, BIC SOMBBGSF, Общинска Банка, титуляр: Тони Тончев Костов. PayPal: [email protected]
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР