Кюстендил. Апарат за активна грижа в дома и мобилни екипи,

...
Кюстендил. Апарат за активна грижа в дома и мобилни екипи,
Коментари Харесай

Апарат за активна грижа в дома и мобилни екипи, проследяват здравословното състояние на хората в малките населени места и планинските райони по идея на ГЕРБ и СДС

Кюстендил. Апарат за дейна грижа в дома и мобилни екипи, наблюдават здравословното положение на хората в дребните обитаеми места и планинските региони по концепция на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил . „ Aпарат за грижа в дома и здравна помощ от мобилни екипи за жителите на селските и планинските региони, посредством даването на т. нар услуга „ Телеасистенция “, с която ще може да се проседява здравословното им положение от разстояние “, съобщи Михаела Крумова - ръководител на Общински съвет – Кюстендил и трета в листата на ГЕРБ-СДС.

Целта е да се обзет допустимо максимален брой хора в потребност, които живеят в отдалечени региони, с цел да бъдат те оптимално обгрижени. Апаратът ще подава сигнал за всяка смяна в индикаторите на здравословното положение на съгражданите ни до медицински експерти. Освен това 8 мобилни екипа от обществен и медицински служащ са разполагаем и ще обхождат всяко обитаемо място, с цел да правят превантивна грижа и нужните доставки за жителите.
„ Много е значимо да съхраним живота и здравето на нашите родители. Всеки един от нас поставя грижа за родителите си, в това число и аз, които към този момент са на възраст, в която е нужно повече внимание, настрана от това, като се има поради, че се намираме в условия на пандемия, която е невиждана по своите размери и времетраене, доста е значимо да им отдадем заслуженото “, добави известната юристка. Трябва да отдадем заслуженото почитание на родителите си и на всеки човек в потребност, гарантирайки им пълностоен и заслужен живот.

През идващия 4-годишен мандат предвиждаме годишно увеличение и актуализиране на пенсиите на над 2 млн. наши сънародници, като задачата е междинната пенсия за страната да надвиши 800 лева “, бе безапелационна Михаела Крумова, която е с преференция 103 в интегралната бюлетина номер 28.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР