Кьолн постигна победа с 5:2 над Херта (Берлин) в домакинството

...
Кьолн постигна победа с 5:2 над Херта (Берлин) в домакинството
Коментари Харесай

Кьолн засили Херта към Втора Бундеслига след зрелищна победа

Кьолн реализира победа с 5:2 над Херта (Берлин) в семейството си от 32-рия кръг на Бундеслигата. Двата отбора сътвориха същински трилър с няколко смени на водачеството в резултата, само че най-после " козлите " ликуваха, а столичани съвсем изгубиха вяра за избавление и с единия крайник към този момент са във Втора Бундеслига.

Домакините първи откриха головото шоу с попадение на Дейви Зелке в 8-ата минута, само че гостите направиха цялостен поврат с точни изстрели на Люка Тусар в 18-ата и Стеван Йоветич в 33-ата минута.

До края на полувремето обаче още веднъж се стигна до промяна на водачеството, след два бързи гола на " козлите ", дело на Тимо Хюберс в 39-ата и Елис Скири в 43-тата минута.

През втората част домакините преобладаваха и довършиха противника с нови две попадения на Тимо Хюберс в 69-ата и Денис Хюсейнбашич в 81-вата минута.

След този триумф Кьолн е на 10-ото място в класирането с 41 точки. Херта пък остава на последната позиция с 25 точки. Берлинчани изостават на 5 точки от избавителното 15-о място, което се заема от Шалке 04 и с два мача до края мъчно могат да се надяват на знамение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР