Квазиполитическата ни класа можеше да избегне много главоболия за българското

...
Квазиполитическата ни класа можеше да избегне много главоболия за българското
Коментари Харесай

Джамбазки поряза остро управляващите. Каза кой е като ветропоказател


Квазиполитическата ни класа можеше да избегне доста главоболия за българското общество и българската енергетика. Това сподели в обзорното предаване " Това е България “ на Радио " Фокус “ евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Но защото нашите ръководещи са като ветропоказатели и постоянно тичат да извършват дилемите преди да са сложени, в този момент би трябвало да приказваме за предоговаряне “.Възможно предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност, счита Джамбазки. " В него член 21 се споделя " Изменение на Плана за възобновяване и резистентност “. Има доста фрази в този член, само че това което аз чета демонстрира, че това нещо може да бъде поправено. Друг е въпросът за какво беше направено, а в този момент би трябвало да бъде поправено. За да се харесат на чужденците подписват неща, които са неуместни. Днес стигнахме пред неуместната обстановка -  пред Народното събрание излязоха ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Политическа партия, Българска социалистическа партия и да стачкуват против личните си решения и личните подписи.
-->
Това са хора, които са подписали документите за заличаване на " Мариците ", за заличаване на Белене, на Козлодуй и в този момент отиват да стачкуват против това, което са подписали. “Съмнявам се обаче, че има хора с темперамент, които биха могли да създадат промени в Плана за възобновяване и резистентност, безапелационен е Джамбазки. " Не е късно да се предложи и нов План, само че няма кой да го направи “.

Би трябвало да одобряват в Европейската комисия да договаря с краткотраен кабинет, само че тук въпросът е какъв брой коства токът за българските жители, изясни Джамбазки. " Ако някой счита, че българските жители би трябвало да не употребяват скъпо електричество, дано да излезе да го съобщи. Това е следствие от всички партии, които са ни управлявали. Токът може да бъде търпим, а той може да бъде търпим и на ниска цена, в случай че е създаван в България, от български централи, от български газ, от български въглища.

“Тези 40% понижаване на въглеродните излъчвания са малоумни, безотговорни и те би трябвало да бъдат предоговаряни, безапелационен е Джамбазки. " Не войната сътвори рецесията, а енергийната рецесия сътвори войната. Политиката на заличаване на личните енергоизточници, политиката на изнасяне на стопанска система към Съединени американски щати и Китай – тези безумия на Европейски Съюз доведоха до това състояние. Тази политика е самоубийствена, малоумна и безотговорна “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР