Квалификацията „шпионин” е обидна за мен в личен план. Това

...
Квалификацията „шпионин” е обидна за мен в личен план. Това
Коментари Харесай

Николай Малинов: Квалификацията шпионин е обидна за мен

Квалификацията „ шпионин” е обидна за мен в персонален проект. Това разяснява в ефира на БиТиВи ръководителят на придвижване „ Русофили” Николай Малинов във връзка повдигнатите му обвинявания през вчерашния ден. Припомняме, че прокуратурата разгласи, че той е предавал информация за две съветски организации, свързани с Леонид Решетников. Според обвиняването Малинов е получавал пари, с цел да прокара съветски ползи на територията на България. Държавното обвиняване замеси имената на Леонид Решетников, на посочения за олигарх Константин Малофеев, на банкера Цветан Василев и на оръжейния бизнесмен Емилиян Гебрев.
Николай Малинов съобщи, че се познава с Константин Малофеев от няколко години. Ние сме единомишленици, по идентичен метод разбираме по какъв начин да се структурира нашият свят – ние се борим за обичайни полезности и многополюсен свят, сподели ръководителят на придвижване „ Русофили” и посочи, че той персонално не е получавал пари от съветския предприемач.
Разказа и детайлности за ареста си на 9 септември сутринта. Разследващите влезнали в дома му в 7 часа сутринта и почнали обиск.
Малинов описа също, че той е срещнал банкера Цветан Василев с Константин Малофеев. „ Това неприятно ли е? Какви са техните връзки не знам и не ме интересува. Поводът беше, че Цветан Василев беше оставен на улицата, с риск да загуби живота си и фамилията си – помоли за връзка с авторитетни кръгове в Русия”, разяснява още Малинов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР