Кувьози от висок клас получи Неонатологичното отделение на МБАЛ -

...
Кувьози от висок клас получи Неонатологичното отделение на МБАЛ -
Коментари Харесай

Четири модерни кувьоза получи Неонатологичното отделение на МБАЛ - Пазарджик

Кувьози от висок клас получи Неонатологичното поделение на МБАЛ - Пазарджик, оповестиха от лечебното заведение.

Четирите кувьоза за интензивни и специфични грижи за новородени са последно потомство инсталация на немската компания „ Дрегер”, модел Isolette C 2000. Те са закупени със лични средства на болничното заведение по предложение на началника на отделението доктор Здравка Пиронова.

Екипът на Неонатологичното поделение мина особено образование, в границите на което медиците се срещнаха с апаратурата и характерните условия за работа с нея.
Тези кувьози се отличават с високото си качество, известни са със своята надеждност и дават най-хубавата грижа за най-малките пациенти.

Те подсигуряват добър микроклимат за новороденото и имат извънредно точни параметри във връзка с О2, мокрота и температура, тъй че едно недоносено бебе да се усеща като в майчината си вътрешност и да се развива обикновено, обясниха специалистите на компанията, които организираха образованието.

„ Кувьозите са нужни всекидневно в нашата работа. Те ни дават опция да прилагаме нужната интензивна терапия при доотглеждането на най-малките новородени и недоносени деца. Благодарни сме на изпълнителния шеф на МБАЛ-Пазарджик доктор Красимир Темнилов за получените съвременни кувьози и за това, че за него нашето поделение е приоритет “, съобщи началникът на отделението доктор Здравка Пиронова. Тя е уверена, че новите кувьози ще улеснят работата им с недоносените и рискови бебета.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР