Курсът на долара се повиша в петък сутринта спрямо йената

...
Курсът на долара се повиша в петък сутринта спрямо йената
Коментари Харесай

Еврото и йената губят стойност спрямо долара

Курсът на $ се повиша в петък сутринта по отношение на йената и еврото. В същото време японската валута поевтинява за първи път от началото на седмицата, откакто представители на Северна Корея обявиха, че както и преди страната е заинтригувано от договаряния със Съединени американски щати.

Между другото, президентът на Федералния запас - Атланта, Рафаел Бостик, съобщи в четвъртък, че непредвидената анулация на срещата сред Тръмп и Ким Чен Ун ускорява геополитическото напрежение и неопределеността на пазарите. Това кара фирмите да отсрочват капиталовите си решения.

Той също по този начин означи, че за него е обикновено трикратно повишение на лихвите от страна на Фед до края на годината, като в това време се следи деликатно за напредъка в стопанската система.

Общата валута през днешния ден сутринта се намалява по отношение на американската до $1,1699 за едно евро от $1,1720 при закриването на сесията в четвъртък.

По отношение на йената еврото е устойчиво и се търгува на равнище 128,01 йени спрямо 128,03 йени ден по-рано.

Курсът на $ към японската в петък сутринта се повишава до 109,41 йени при 109,26 йени за $ в края на търговията в четвъртък. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР