Курсантите от специализация Летец-пилот“ старши сержант Алекс Вълчев, младши сержант

...
Курсантите от специализация Летец-пилот“ старши сержант Алекс Вълчев, младши сержант
Коментари Харесай

Курсанти от ВВВУ „Георги Бенковски“ участваха в 4-то национално състезание по медиация за студенти

Курсантите от специализация „ Летец-пилот “ старши сержант Алекс Вълчев, младши сержант Кристиан Цановски и младши сержант Димитър Ковачев, от специализация „ Летищно обезпечаване “ старши сержант Кръстина Борисова, старши сержант Василена Маркова и сержант Анелия Близнакова от специализация „ Ръководител въздушно придвижване ” образуваха двата тима, които показаха ВВВУ „ Г.Бенковски “ в четвъртото национално съревнование по медиация за студенти.

Техен треньор беше курсант сержант Стефани Димитрова, специализация „ Авиационно въоръжение “, лицензиран посредник.



Уникалното за България съревнование се провежда от Центъра за разрешаване на разногласия - София. В него се включиха 60 студенти от 9 университета, учащи се в над 20 разнообразни специалности.



" Много е хубаво, че има хора, които в бъдеще имат проекти да се развиват в доста разнообразни сфери и е отлично да могат да развиват и преговорни умения. Аз, за мен, си ги нарекох посланици на планетата Разум. Радостно е, че идва едно потомство от хора, които в действителност демонстрират разсъдък, дипломатичност и креативност и това може би е най-вдъхновяващото събитие ", прави оценка младите състезатели Албена Комитова – ръководител на Центъра за разрешаване на разногласия.

Отборите ни се показаха чудесно и опазиха почтено авиационната Алма матер.



Подкрепа им оказа и възпитаничката на ВВВУ лейтенант Николета Нацкова.

Приложете девойки и момчета наученото, видяното, " откраднатото " познание и умения в дебнещите от всички направления сериозни междуличностни обстановки, в името на ДОБРОТО!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР