Куриозна ситуация в ефира на Нова.Странен и тревожен шум в

...
Куриозна ситуация в ефира на Нова.Странен и тревожен шум в
Коментари Харесай

Лора Крумова подплаши Деси Атанасова от ГЕРБ

Куриозна обстановка в ефира на Нова.

Странен и обезпокоителен звук в студиото стресна водещата на предаването „ На фокус ” по Нова телевизия Лора Крумова.

Докато интервюираше ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, в ефир се чуха странни звуци, наподобяващи срутване на фон.

„ Или студиото се разпада, или Бойко Рашков идва за вас ”, обърна се шеговито Крумова към гостенката си, която обясняваше за какво ГЕРБ ще гласоподава „ срещу ” и трите точки на свиканото за понеделник изключително съвещание на Народното събрание.
 
„ По-добре студиото да се разпада ”, влезе в шеговития й звук Атанасова.

Нежното острие на ГЕРБ изясни и за какво от партията ще гласоподават " срещу " новото държавно управление. 

„ На първо място – считаме, че не е допустимо да подкрепим претендент за министър-председател, който умишлено е нарушил Конституцията, в която ще се закълне на следващия ден, при изискване, че бъде определен ”, изясни Атанасова и добави, че надали е имало вид, при който ГЕРБ би подкрепил проектокабинета на Петков, съобщи Блиц.

„ Твърде спорни заявки имаше. Едно съглашение, в което изрично липсват дати за осъществяване на уговорките, под който са поставили подписи водачите на четирите партии. За нас този кабинет е политически Франкенщайн. В него има прекалено много хора със противоречива политическа биография.

Вие споменахте името на Бойко Рашков. Този човек е бил комунистически претендент за основен прокурор. Слава Богу, че президентът Стоянов тогава не е подписал указа. Този човек през последните 7 месеца ползваше Министерство на вътрешните работи за пиар акции ”, съобщи още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Според нея изявлението на Рашков, че следствието на „ Хемус ” ще докара до промени в някои парламентарни групи, е неприемливо за претендент за вътрешен министър.

„ Най-малкото, тъй като той не е последна инстанция. Има български съд и прокуратура. Бойко Рашков не може да споделя коя парламентарна група ще се усили или ще намалее ”, добави Атанасова.
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР