Куриозен случай разтърси Италия наскоро. Две семейства се лекували от

...
Куриозен случай разтърси Италия наскоро. Две семейства се лекували от
Коментари Харесай

Жена роди чужди бебета по погрешка

Куриозен случай раздруса Италия неотдавна. Две фамилии се лекували от неплодородие в клиника в Рим, само че поради голяма лекарска неточност ембриони на едната двойка били вградени в неправилната жена. Грешката била разкрита и бременната решила да роди децата, само че в този момент двете двойки се съдят поради тях.

В началото на август Франческа родила двете непознати деца. Поради нехайство експертите объркали ембрионите на двете двойки. Биологичната майка на близнаците също забременяла, само че след това претърпяла импровизиран аборт.

Навярно лекарската неточност е подбудена от обстоятелството, че двете фамилии имат сходни фамилни имена, които се разграничават единение по една писмен знак. Шокиращата истината се схванала, чак когато Франческа била бременна в третия месец.

Бъдещата майка решила да си направи генетичен тест за евентуални наследствени заболявания на близнаците. Така напълно инцидентно станало ясно, че бебетата, които ще роди, са на други хора.

Първоначално тя си помислила да направи аборт, само че откакто поговорила с колегата си, решила да задържи децата.

 Близнаци

Когато разбрах, че тези деца не са мои, в първия миг бях подготвена да ги отхвърля, само че след това с мъжа ми взехме решение да не прекъсваме бременността. Такива са разбиранията ни. Все отново те порастват в мен. Чувах по какъв начин туптят сърчицата им под моето. Те порастват и са здрави. Какво друго можех да сторя с две същества, чакани толкоз дълго време, изяснява дамата пред в. Дейли мейл.

Появата на двете бебета провокира доста страсти и в двете фамилии. Биологичните родители обявиха, че са доста щастливи от появяването на бебетата, макар че дори не са могли да прегърнат децата си.

Независимо че не е тяхна същинска майка, Франческа е безапелационна, че ще се грижи за тях като такава и никой няма да успее да ги отнеме от нея. Тя и брачният партньор ѝ са подготвени да заведат дело против клиниката поради направената неточност с ембрионите.

Биологичните родители на близнаците пък към този момент са завели дело за правата върху бебетата, само че за момента въпросът не може да бъде решен.

Само децата могат да решат кои са техните родители и това ще се случи, когато те станат пълнолетни, сподели арбитър Силвия Албано.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР