Куриозен случай от Пловдив. Паяк вдигна колата на служител на

...
Куриозен случай от Пловдив. Паяк вдигна колата на служител на
Коментари Харесай

Защо служителят на ДАИ свалил номерата на репатрак, вдигнал неправилно паркираната му кола

Куриозен случай от Пловдив. Паяк подвигна колата на чиновник на ДАИ. Ядосан, че подвигат персоналния му автомобил, който паркирал погрешно, инспекторът от Държавната автомобилна ревизия свалил номерата на репатрака и лишил шофьорската брошура на служащия в общинското дружество „ Паркиране и репатриране “. Общината ще апелира формирания акт, а в това време Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ стартира вътрешна инспекция дали служителят е злоупотребил със служебното си състояние.

„ Вдигнатата кола беше паркирана в непозволено, защото беше спряла на пътен знак „ Забранено прекъсването ”, който беше с спомагателен знак „ Вдигане от паяк ”. Нарушението беше установено от служителя на реда, който е дружно с екипа ни ”. Това описа в ефира на „ Здравей, България ” водачът на репатрак Димитър Стоянов, който акцентира, че по-късно колата била репатрирана.

„ Мои чиновници ми се обадиха малко след 11 часа. Те ми споделиха, че се прави инспекция на нашия репатрак от чиновници на ДАИ. Разбрах, че инспекцията е почнала от служителя на ДАИ, чият кола била вдигната ”, съобщи шефът на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “- Пловдив Нъшан Деркалестаниан.

Той акцентира, че инспекторът от ДАИ се държал извънредно „ надменно и нападателно ”, когато пристигнал да си прибере автомобила. „ Той наскърбяваше моите чиновници. Малко по-късно спря репатрака ни на метри от наказателния паркинг с палка на Министерство на вътрешните работи ”, уточни  Деркалестаниан.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР