Курилските острови са руска територия и Москва изобщо не я

...
Курилските острови са руска територия и Москва изобщо не я
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев за японците: Самураите да си направят сепуко

Курилските острови са съветска територия и Москва " въобще не я интересуват “ възприятията на японците към тях.

Това съобщи на своята страница в обществената мрежа ВКонтакте заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев, като посъветва самураите да си създадат сепуко.



Коментарът му е отговор на изразеното предпочитание от японския министър председател Фумио Кишида за подписване на кротичък контракт с Русия и надлежно договаряния за противоречивите Курилски острови.

" Изобщо не ни интересуват възприятията на японския народ във връзка с по този начин наречените Северни територии. Това не са противоречиви територии, това е Русия. А тези самураи, които са изключително тъжни, могат да умрат по обичайния японски метод. Направете си сепуку “, написа съветският политик.



Той добави, че на Курилските острови ще бъдат ситуирани " нови оръжия “.

Като цяло, съгласно Медведев, Курилските острови ще се развиват интензивно.



Бившият съветски министър председател и президент също упрекна японците, че " буйно целуват американците “, забравяйки за бомбардировките над Хирошима и Нагасаки.

През 2020 година Русия одобри ремонти в Основния закон, които по-специално не разрешават дейности за " отчуждаване “ на част от съветска територия или апели към такива дейности. През същата година на централния площад на Южнокурилск тържествено е сложена паметна плоча с гравирана тази корекция.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР