Купуваш 5G смартфон с двугодишен договор и срок за изплащане

...
Купуваш 5G смартфон с двугодишен договор и срок за изплащане
Коментари Харесай

5G смартфони на изплащане за три години пусна Виваком

Купуваш 5G смарт телефон с двугодишен контракт и период за погашение на устройството за три години. Това е допустимо за клиентите на " Виваком ", който предлага тази оферта за 40 типа устройства, съвместими с петото потомство мобилна мрежа, с цел да я направи още по-достъпна, откакто към този момент всеки може да употребява 5G услугите на телекома без в допълнение възнаграждение.

Опцията за 36-месечния лизинг е допустима при закупуване на 5G устройство в композиция с 24-месечен контракт за мобилните проекти Unlimited 50 5G и Unlimited 150 5G. Предлагат се модели както от най-голям, по този начин и от междинен ценови клас като описът с устройствата ще се добавя непрекъснато.

Промоцията усилва опциите за избор на потребителите, които да се възползват от многочислените преимущества на най-новата генерация мобилни услуги на " Виваком ", които към този момент се оферират в над 200 обитаеми места и курорта.

Петото потомство мобилни мрежи естествено надгражда 4G мрежите, работещи по стандарта LTE (Long Term Evolution), със доста по-малко времезакъснение и по-високи скорости. Очаква се това да спомогне доста за развиването на новаторски сегменти като умните градове, интернет на нещата, виртуалната (VR) и добавена действителност (AR), самостоятелните коли, автоматизация на производства и други, изяснява телекомът преимуществата на 5G.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР