Купувачите на жилища в луксозните райони на Лондон отчетоха нетипична

...
Купувачите на жилища в луксозните райони на Лондон отчетоха нетипична
Коментари Харесай

Изненадващо възраждане на Острова

Купувачите на жилища в първокласните региони на Лондон регистрираха нетипична интензивност през февруари. Броят на покупко-продажбите надвиши този от същия месец на предходната година, сочат данните на разбор на компанията LonRes. Въпреки комплицираната обстановка във Англия, подбудена от пандемията от ковид, се следи растеж от 9% в броя на подписаните покупко-продажби с подобен вид парцели на годишна база.

„ Първите два месеца на 2020 година бяха надалеч от естественото Активността след изборите провокира повишаване броя на покупко-продажбите на първокласните жилищни пазари в Лондон “, споделя в отчета си Маркус Диксън, началник на научните проучвания в LonRes. „ Високите резултати от предходната година (продажбите през февруари 2020 година са се нараснали с 36% по отношение на 2019 г.) вършат по-нататъшното увеличение на интензивността, което отчитаме тази година, още по-впечатляващо “, прибавя той.

Броят на парцелите, които се оферират в най-скъпите региони на английската столицата, е с 19% по-висок от петгодишната междинна стойност за февруари. За същия интервал покупко-продажбите са се нараснали с 13%.

Активността на първокласния пазар е била най-силна в горната граница на пазара, където продажбите на парцели на стойност над 6.9 млн. USD изпревариха тези от другите ценови категории за интервала от декември 2020 година до края на февруари 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР