Купоните за част от участниците в трети сезон на Игри

...
Купоните за част от участниците в трети сезон на Игри
Коментари Харесай

Щуро парти, тъпани и народни танци: Участници от "Игри на волята" на луд купон в механа

Купоните за част от участниците в трети сезон на " Игри на волята " не престават с цялостна мощ. Нов супер ваучър се завихриха Рабухчиев, Стратимир, Габриела, Туджаров, Стоян, Елизабет и други участници, които се събраха за следващ път, само че не в тузарска дискотека, а в най-нормална и национална механа. 

Виж още: Съвременна Снежанка в магичен свят: Михаела Тодорова избяга в прилежаща страна

Участниците споделяха цяла нощ сторита от шумното събиране, на което са играли национални танци, похапвали са вкусни обичайни ястия, а Рабухчиев пък подхванал един огромен барабан. Веселяшката компания е приключила купона в парещ басейн, в случай че съдим от фотография, която показа на стори Габи. Очевидно всички са били отседнали в някоя много готина вила, за което благородно им завеждаме.

Виж още: Хем тъжи, хем си сподели гърдите: Алекса Ангелова разгласява топлес фрагменти

 Instagram

Не е ясно за какво са вдигнали щурото празненство, както и има ли съответен мотив, само че е повече от несъмнено, че са си изкарали супер всички нови риалити звезди, които са били на въпросното местенце. Часове по-късно Габи пък показа фрагменти от фитнеса, на които е в компанията на новото си гадже. Той се споделя Антон и има в действителност впечатляваща физика! По всичко проличава, че точно фитнесът е огромната пристрастеност в живота му, а евентуално и специалност. 

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielladimitrovva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР