Купонджийска снимка на президента Румен Радев и съпругата му Деси

...
Купонджийска снимка на президента Румен Радев и съпругата му Деси
Коментари Харесай

АЛ РАДЕВ ИЛИ РУМЕН БЪНДИ? Ретро фото на Резидента взриви мрежата

Купонджийска фотография на президента Румен Радев и брачната половинка му Деси отпреди няколко години ненадейно се трансформира в безспорен шлагер в обществените мрежи. Причината е поразителната аналогия сред " миротвореца " и Ал Бънди - неповторимия воин на комедийния сериал " Женени с деца ".

Радев крепко се е гепил за чатала на фотоса тъкмо по сходство на героя - любимец на генерации ТВ фенове. Като прибавим и безвкусната риза и плешивото теме, двамата мъчно могат да бъдат различени. Е, скромната Деси не наподобява изключително на шармантната Пеги Бънди, само че има сходна едра и кокалеста фигура.

Снимката е правена на алкохолно празненство в родния град на президентшата - Бургас. Според зевзеците в интернет патриотът Радев би трябвало да се насочи към някоя руска поредност, с цел да резервира своя безпристрастен имидж, вместо по този начин да се поамериканчва.

Други пък съпоставят щерката на Радев - Даринка, с екранната щерка на Ал Бънди - Кели. Изиграна от Кристина Апългейт, тя е типичната красива и безмозъчна тийнейджърка, мечтаеща за популярност в киното и стилния подиум. Дали има място за паралели - преценяйте си сами.

Инфо: lupa.bg

Тагове: Румен Радев Ал Бънди Ал Радев Румен Бънди " Женени с деца " (п)Резидента
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР