Купени за 3082 долара или 6000 лв., продадени на нас

...
Купени за 3082 долара или 6000 лв., продадени на нас
Коментари Харесай

Купиха ни тенекиена гелотина за 6 хил. лв. Продадоха ни златна арка за 30 хил.

Купени за 3082 $ или 6000 лева, продадени на нас за над 30000 лв.: кичозните, пунтиращи златни арки или гилотини пред храм – паметника Александър Невски освен са поръчани от новия кмет на София.

Те целят да внушат кой ни владее. И съвсем имитират логото на ръководещата политическа партия Продължаваме промяната.

Добавянето на герба на София, който в уважаваща себе си страна не би следвало да може да се поставя на всяка кичовина, обаче е трансформирало тези арки (порти, порти в полето) в гилотини.

Така, евентуално заради недотам висока просветеност на поръчителите и причинителите на закононарушението против изкуството, градската среда и положителния усет, се е получило ясно и недвусмислено политическо обръщение: какво чака София с това ръководство – екзекуция.

Поставянето на надписа за светлината, почерпен сякаш от Дънов на кмета дъновист, който е толкоз във вътрешността в материята, че даже не знае – няма ред, написан от Учителя – има единствено приписвани нему мисли, които се твърди, че са стенографирани при сказките му, повече подсещаше намиращите са в същата позиция лозунги над портите на концлагерите от времето на нацизма. Ачик – ачик, както споделя народът, написа 19 минути.

Напомняме, че до момента в който дядовците на новия кмет оглавяват Държавна сигурност, и в България има концентрационния лагери за инакомислещи. За този безрадостен интервал от нашата история подсещаше и махнатата първа от мястото на престъплението алена соц.пътека баш като от коридорите на Държавна сигурност.

На фона на недаването на думата на никого отвън ППДБСС на безплодните съвещания на Столичния общински съвет, когато изиска да репликира или да зададе въпрос на кмета Терзиев, посланията от гилотините не звучат по никакъв начин нереалистично. Съвсем като прогноза за непосредственото и близко наше бъдеще са.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР