Куп известни личности ще подкрепят отбора на ЦСКА на стадион

...
Куп известни личности ще подкрепят отбора на ЦСКА на стадион
Коментари Харесай

ВИП-подкрепа за ЦСКА в Рига

 Шеф в БФС: Битката за купата ще е сред Лудогорец и ЦСКА
Куп известни персони ще поддържат тима на ЦСКА на стадион " Сконто " при гостуването на локалния Рига в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Червените " завоюваха в София с 1:0, а през днешния ден от 19,30 часа българско време ще се опитат да довършат започнатото.

Над 200 души се качиха на чартъра за Рига, като измежду тях бяха легендите на клуба Димитър Пенев, Димитър Якимов и Петър Жеков. На стадиона в Рига " алените " ще бъдат подкрепяни от над 50 ентусиасти, които чакат с неспокойствие първото посещение на ЦСКА в Европа от четири години насам.

Собственикът на клуба Гриша Ганчев също е компактно до тима в латвийската столица, като се пробва да подвига настроените на възпитаниците на Нестор Ел Маестро.

ЦСКА не е отстранявал противник в Европа от сезон 2010/2011 година, когато отстраниха уелския ТНС и влязоха в груповата фаза на Лига Европа. Тогава реализираха и последната си победа като посетител - 2:1 над Рапид във Виена.

Очаква се през днешния ден в игра да се завърне Кирил Десподов, който изгледа първия мач от трибуните заради травма в коляното. На процедура в София ЦСКА игра без нападател, само че въпреки всичко съумя да стигне до успеха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР