Култовият треньор Жозе Моуриньо не е единственият футболен корифей с

...
Култовият треньор Жозе Моуриньо не е единственият футболен корифей с
Коментари Харесай

Германски треньор яхна Jaguar

Култовият треньор Жозе Моуриньо не е единственият футболен корифей с афинитет към бързите коли на Jaguar. Неговият млад немски сътрудник Юлиан Нагелсман също харесва английската марка и се ангажира да бъде неин дипломат в Германия. За да извършва новите си функционалности, 30-годишният Нагелсман скочи в кабриолет F-Type със сребрист цвят. Със спортния модел той ще обикаля стадионите в Бундеслигата и ще лети по немските автомагистрали, където няма ограничавания на оптималната скорост на придвижване.

Нашумелият Юлиан Нагелсман на два пъти подред бе определен за най-хубав треньор в Германия, откакто класира скромния клуб „ Хофенхайм ” в два следващи сезона на четвърто и на второ място, а преди този момент го избави от изпадане. Той пое поста на 28-годишна възраст и стана най-младият треньор в историята на Бундеслигата, като след това ориста го срещна и с „ Лудогорец ” в Лига Европа.

 19-2-6kol

Новият дипломат на Jaguar е прочут с някои крилати лафове. В едно изявление той разкрива, че най-хубавите тактически хрумвания му хрумват, когато е в… тоалетната: „ Там хората четат вестници или ровят в телефона си, а аз премислям какво вършим в тренировките. Така ми идват най-хубавите хрумвания, тъй като намирам спокойствие… ”

 19-3-6kol

Нагелсман избрал да кара кабриото на Jaguar заради обстоятелството, че е фен на мотоциклетите и на карането без таван над главата. Дори в по-хладни дни той смъква преносимия покрив на своя F-Type и се любува напразно и на шлагерите на обичаната си група „ Ред Хот Чили Пепърс ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР