Култовият готвач Гордън Рамзи готви ново шоу за Фокс“. Рамзи,

...
Култовият готвач Гордън Рамзи готви ново шоу за Фокс“. Рамзи,
Коментари Харесай

Гордън Рамзи с ново шоу

Култовият готвач Гордън Рамзи готви ново шоу за „ Фокс “. Рамзи, който към този момент има няколко излъчвания по малкия екран, създава комедия, снимана единствено с една камера. От студиото са пуснали поръчката за сюжет и продуценти ще бъдат Стивън Крег и Брайън Брадли. Гордън обаче няма да взе участие пред камерите, а единствено ще менажира плана посредством компанията си „ Studio Ramsay “.

Комедията ще опише историята на младата готвачка Лаура, която взема решение да се опитва със независима кариера, откакто се е скарала с ментора си – духовен перфекционист, напомнящ на Рамзи. Тя счита, че има по-добър метод да ръководиш кухнята и отваря личен ресторант. Но ориста ги събира наново със остарелия й преподавател и в този момент тя би трябвало да се разправя с него както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Това ще бъде следващата продукция на готвача за „ Фокс “. Той към този момент се вихри в „ Кухнята на Ада “, MasterChef “, „ MasterChef Junior “ и „ Gordon Ramsay`s 24 Hours to Hell and Back “. Последно Рамзи оглави поредицата на Нешънъл Джиографик „ Gordon Ramsay: Uncharted “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР