Култов наш актьор сподели голямо свое желание.Вече искам да се

...
Култов наш актьор сподели голямо свое желание.Вече искам да се
Коментари Харесай

Култов наш актьор издаде голяма тайна. Решението

Култов наш артист показа огромно свое предпочитание.

Вече желая да се пенсионирам, с цел да мога да си умря, само че не е допустимо. Актьорската специалност е в мен и не мога да я оставя. Иначе към този момент навърших години за пенсия, само че ще си умря през лятото и през есента още веднъж ще играя. Това съобщи артистът Владимир Пенев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.
-->
За облика на поп Кръстю Пенев съобщи, че той е станал жертва на публичното мнение, че е предал Левски. Пенев е притежател на " Аскеер “ за основна мъжка роля за облика си на поп Кръстьо в постановката на Народния спектакъл " Великденско вино “ от Константин Илиев и " Икар “ за същата роля.

Той призна, че е приел ролята с огромна отговорност, само че не се чуствал и не се е чувствал сигурен. Но режисьорът на представлението Явор Гърдев го подкрепил и без напън съумял да го убеди да не се отхвърля от нея. Пенев допъни, че тази година отбелязва и кръгла годишнина - 40 години на сцената на Народния спектакъл.

Вървял съм по моя личен път, опитвал съм да не върша неприемливи взаимни отстъпки и мога да кажа, че множеството неща, които съм желая, съм ги направил, сподели още Пенев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР