Кулинарят Ути Бъчваров вече е напълно здрав, след като преболедува

...
Кулинарят Ути Бъчваров вече е напълно здрав, след като преболедува
Коментари Харесай

След К-19: Ути тества обонянието си с гъби

Кулинарят Ути Бъчваров към този момент е изцяло здрав, откакто прекара зараза с ковид. От 3 юни до 3 юли той е бил изолиран със фамилията си, само че към този момент е във форма. Възвърнали са се вкусовите му чувства и обонянието, които беше изгубил по време на заболяването. " Приятели ми пратиха кошница с горски гъби, чудесни са, усетих всичките им аромати ", сподели Ути пред Нова тв. 

Той прикани хората да бъдат толерантни към инфектираните, откакто е бил упрекван, че, надали не, е заразил цялото северно Черноморие, тъй като е бил в изолираност в къща край Варна. Заразил е и един човек, който закарал в болница, без да знае, че е положинелен с ковид. 

" В къмпингите по морето има доста хора, които афишират, че са се изолирали в караваните си, да ги изгоним ли ", сподели шоуменът. Той напомни, че неоправдателно отношение е имало и откакто стана ясно, че Григор Димитров е с ковид.

Когато станало ясно, че тестът му е позитивна, доста хора го питали дали е истина, тъй като бил единственият, който познават като притежател на болестта. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР