Кулинарният маратон в "Черешката на тортата" миналата седмица завърши с

...
Кулинарният маратон в "Черешката на тортата" миналата седмица завърши с
Коментари Харесай

Зрители: Гущерова трябваше да победи в Черешката

Кулинарният маратон в "Черешката на тортата " предходната седмица приключи с вечерята на Светлана Гущерова, която отвори вратите на дома си и сервира на гостите си изтънчено петстепенно меню. Старанието на Гущерова бе оценено от гостите й с най-високите оценки и макар, че събра оптималния брой точки - 40, премията тази седмица отиде при Камен Алипиев-Кедъра. "Признавам си, че потеглих с огромни предубеждения към нея. Но видях, че това момиче, което е тръгнало да пробиви с рогата напред в името на известността, е трансформирало своите полезности - нещо което мен доста ми харесва.



Тя се показа необикновено в "Черешката ", съобщи огромният победител Кедъра. Мнозина от почитатели на предаването показаха мнение в страницата във "Фейсбук ", че Гущерова е заслужавала успеха повече, само че началник Манчев е бил "политически правилен ". „ Светла Гущерова ги удари в земята, не е почтено да не вземе първото място”, разяснява Петя Дикова. „ Не ми е фаворитка въобще Светлето,но момичето се оправи доста добре,няма какво да се злобее и плюе! Научихте нещо ново,благодарете просто!”, написа Антоанета Лазарова.

„ При цялото ми почитание към господин Алипиев, премията трябваше да се присъди на госпожа Гущерова за цялото и старание”, отсича Гергана Стоянова. Припомняме, че моделката посрещна Весела Нейнски, Дениз Хайрула, Камен Алипиев и Наско Месечков с уелкъм дринг - шампанско и хайвер, сервиран със специфична седефена лъжица. След което отрупа трапезата с гурме специалитети, които погалиха освен небцето, само че и очите на гостите с метода, по който бяха декорирани в чиниите.

Вечерята стартира с крем чорба от алена леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински и предястие в средиземноморски жанр с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини. За главно Светлана подготви телешки медальони с картофи и манатарки, а за десерт - крем от 3 типа шоколад, маскарпоне и горски плодове.

фотоси:фейсбук черешката на тортата
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР