Кучета разнасяли кости от години в село Клисура, твърди човек

...
Кучета разнасяли кости от години в село Клисура, твърди човек
Коментари Харесай

Енев от години е забелязван край Клисура, кучета разнасяли кости из цялото село

Кучета разнасяли кости от години в село Клисура, твърди човек от селото. Мъжът е виждал неведнъж

Човекът твърди, че е виждал неведнъж задържаният през днешния ден Георги Енев, който е прекосявал с траурния бус.

Както съобщихме, Енев е задържан при опит да зарови тяло в региона на Клисура. Оказва се, че там към този момент са заровени и други хора. На мястото, където са заровени труповете, има следи от влачене. В храстите е открита и обувка, съобщи кореспондент на TrafficNews. Дупките, в които били полагани телата, са дълбоки едвам 40 см.

Той е взимал пари от близки на умряли за кремация, която обаче по този начин и не се случвала. Първоначално е признал за 50 натрупа, заровени край Банкя. Впоследствие обаче пред прокуратурата отхвърля.

Свидетел обаче споделя, че е подозирал, че арестуваният прави нещо неправилно. Според него хора са заравяни редовно. В селото живеят малко хора. А, в региона където бяха открити телата съвсем е безлюдно. Затова и никой не е виждал по какъв начин Георги Енев прави погребенията. Свидетелят счита, че Енев е имал помагачи.

Ето какво сподели още той:



Откритието на невиждано всеобщо гробище раздруса България.

Георги Енев е взимал по 1000 лева за осъществяване на подправена кремация на умряли. Това разгласи на собствен брифинг профилираната прокуратура, откъдето дефинират този случай като безспорен казус за българската история.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР