Куче от типа на побойник XL беше свалено на мястото

...
Куче от типа на побойник XL беше свалено на мястото
Коментари Харесай

„Нападение на побойник XL“ показва, че полицията се обажда на ветеринар, за да пусне „опасното куче“ на улицата

Куче от вида на хулиган XL беше свалено на мястото на неизяснен случай и една жена беше задържана и упрекната през вчерашния ден.

Полицаи бяха извикани в Броутън Плейс в региона на Шоухед на Коутбридж в четвъртък следобяд, с цел да оказват помощ за задържането на огромно куче, като ветеринар също присъстваше, с цел да евтаназира животното, сподели шотландската полиция. Една жена, на възраст 30 години, е упрекната в закононарушение, обвързвано със Закона за рисковите кучета.

Вчера улицата беше бързо отцепена с транспортно средство на Шотландската кола за спешна помощ, също видяно пред парцел. Местните оповестиха, че седеммесечно куче XL Bully е взело участие в случая - макар че това не е доказано от полицията.

Естеството на случая остава неразбираемо. На видео от мястото на случая се виждат служители на реда в кордона нощес. Говорител на шотландската полиция сподели: „ Около 15:40 ч. в четвъртък, 7 март 2024 година, служители на реда участваха пред парцел в Broughton Place, Coatbridge, откакто бяха извикани да оказват помощ при задържане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР