Куче контузи победителя в изборите за президент на САЩ Джо

...
Куче контузи победителя в изборите за президент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Куче контузи Байдън

Куче контузи спечелилия в изборите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън. Демократът е получил контузия, до момента в който си играел с четириногия любим Мейджър, заяви БЛИЦ, цитирайки " Ройтерс ", която се базира на членовете от щаба на политика. Според информацията Байдън се е подхлъзнал и е изкълчил глезена си в събота. 78-годишният политик незабавно бил превозен за обзор при доктор ортопед.

Съобщава се, че колите от кортежа на Байдън, дружно с микробус с публицисти, са пристигнали при ортопеда към 16:00 ч. локално време в неделя (23.00 българско време). Репортерите не са съумели да видят самия Байдън, защото не им е било разрешено да изоставен микробуса.

Ортопедът установил разтежение на десния крайник. Лекарят е отбелязал, че рентгеновата фотография удостоверява неналичието на фрактура, само че ще бъдат направени спомагателни проучвания, с цел да може сигурно да се изключи строшаване. По-късно публицистите са съобщили, че Байдън е отведен в друго болнично заведение, където ще му бъде направена томография. Според информацията той е останал при първия доктор два часа и 10 минути.

По-рано стана ясно, че в случай че Байдън стане президент, Мейджър ще е  първото куче в Белия дом, взето от подслон. През ноември претендентът на демократите разгласява известие в Туитър с апел кучетата да бъдат върнати в Белия дом. Байдън и брачната половинка му Джил имат две немски овчарки. Двойката е взела Мейджър през 2018 година в приюта Delaware Humane Association. Политикът взе това решение, откакто щерка му Ашли разгласява пост на организацията във Фейсбук, в който се споделя, че кученцата търсят нов дом. Другият домакински любим, Чемп, е закупен от Байдън 10 години по-рано от животновъд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР