Кубрат Пулев се подготвя усърдно за мача си с ММА

...
Кубрат Пулев се подготвя усърдно за мача си с ММА
Коментари Харесай

Кубрат Пулев в страхотна форма и с малки ръкавици преди мача с Франк Мир

Кубрат Пулев се приготвя старателно за мача си с ММА боеца Франк Мир и прави всичко допустимо да привикне към новите условия за идната на 27 ноември 2021 година в Тексас церемония вечер.

Освен че кръгът ще бъде триъгълен, а част от ММА ударите ще са разрешени, българинът ще би трябвало да смени и боксовите си ръкавици. Той ще се качи на кръга с много по-малки предпазители за ръце. За разлика от боксовите, те са отворени изпод на дланта и пръстите са свободни.



За да свикне с тях, Пулев организира подготовка с познатия треньор Ибн Кейсън. Той работи с българина от 2019 година насам и беше в ъгъла му по време на мача за купите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) против Антъни Джошуа в края на 2020 година

След тази загуба Пулев не се е качвал на кръга, а предизвикването против именития ММА войник ще е първо по рода си за боксьора.
View this post on Instagram

Мачът му с Франк Мир ще е черешката на торта на церемония вечерта на стадион " Глоуб Лайф Фийлд ". Зрителите ще имат удоволствието да видят и осъществяването на една от най-известните хеви метъл банди - " Металика ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР