Кубрат Пулев проговори за края на връзката си с Андреа.

...
Кубрат Пулев проговори за края на връзката си с Андреа.
Коментари Харесай

Кобрата проговори за Андреа. За какво пое вина?

Кубрат Пулев проговори за края на връзката си с Андреа. Той дефинира връзките си с нея като страсти оттатък естественото, само че все пак резервира положителния звук и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки личните си рамене с нейната тежест, съобщи dir.bg. Двамата бяха дружно цели 13 години.

" Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме ", показа той, като насочи апел към всички да посрещат неприятните неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че до момента в който са били дружно Кубрат неведнъж я е молил да остави настрани своята кариера, с цел да стане негова брачна половинка и да му роди правоприемник.

Сега тематиката за децата Пулев разяснява по следния метод: " Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги създадем хора, а не да го направиш и да не го виждаш ", сподели той.

Спортистът опроверга изказванието на Андреа, че възнамерява да навлезе в политиката.

" Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма по какъв начин да съумея в сходен вид система, тъй като съм образован човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че с цел да се издигне човек дотам и равнище би трябвало да премине през всички тези схеми, в които аз няма по какъв начин да бъда. Не са за мен ", изрично съобщи той. И добави, че по-скоро би починал, в сравнение с да съобщи българския народ.

За няма и месец връзките сред Андреа и Кубрат Пулев се трансфораха в латиносериал. Певицата упрекна боксьора в систематични изневери и неистини, като най-после, с цел да удостовери думите си, изкара на бял свят и документ за попупка на апартамент, в който по думите й трябвало да живеят Кубрат и новата му държанка.
Скоро откакто пусна фрагмента обаче, тя реши да го смъкна от обществената мрежа. Това й деяние обаче не постави завършек на драмата, тъй като напълно неотдавна огорчената Теодора, както е същинското й име, показа изображение с насинена и подута джука, съпроводено от посланието " Извинявай, че изказах истината "... Минути по-късно и тази снимка изчезна от профила й, само че не и без да повдигне куп въпроси измежду феновете й, напомни dir.bg. Някои от нейните почитатели реагираха първосигнално и допуснаха, че е станала жертва на физическо принуждение поради нотариалния акт, който направи обществено притежание. Други обаче изрекоха безапелационното си мнение, че всичко е режисура от нейна страна, за която си е послужила с грим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР