Кубрат Пулев продължава да се готви и чака своя нов

...
Кубрат Пулев продължава да се готви и чака своя нов
Коментари Харесай

Кобрата: Очаквам Анди Руис отново да бие Джошуа

Кубрат Пулев продължава да се готви и чака своя нов късмет за международната купа в тежката категория. Българският боксьор и щабът му наблюдават с интерес какво ще се случи с реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа.

" Не бях доста сюрпризиран, че Международната боксова федерация (IBF) по изключение придвижи напред реванша. Искаме някои условия да бъдат конкретизирани. Трябва да сме сигурни, че спечелилият ще се бие първо с мен по-късно. Чакам го от 3 години, ще остана съсредоточен и ще изчакам още малко - спечелилият от багра на Руис и Джошуа би трябвало да се бие с мен! “, разяснява Кобрата пред fightnews.com, представен от Блиц.

„ Колкото до техния мач, чакам да е с равни благоприятни условия за двамата – 50:50. Но и чакам Руис да завоюва още веднъж, това е моята прогноза. Аз не преставам да се сготвям във Вегас и чувствам, че се задават огромни неща! ", добави Пулев.

Двубоят сред Антъни Джошуа и Анди Риус за купите на WBO, WBC и IBF би трябвало да се организира на 7 декември в боксова галавечер в Дирия (Саудитска Арабия).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР