Кубрат Пулев получи супер новини от Сан Диего, след като

Кубрат Пулев получи супер новини от Сан Диего, след като ...

Кобрата си върна лиценза, може да се бие в Калифорния!.


Кубрат Пулев получи супер новини от Сан Диего, след като успя да си върне боксовия лиценз. Той му бе отнет заради обвинения за сексуален тормоз спрямо репортерката Джени Равало.

В крайна сметка обаче забраната на българина да се боксира професионално на територията на щата бе премахната, като това се случи на насроченото събиране днес, на което самият Кубрат отговори на няколко въпроса на членовете на комисията.Още по тематаКобрата пак се изправя пред Спортната комисия на Калифорния22 юли 2019 13:238Какво научи Кобрата от семинара за сексуален тормоз?9 юли 2019 17:1551Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши18 апр 2019 14:20125Целувката на Кобрата: Затихващ скандал или добър PR1 апр 2019 10:3029

След думите на Пулев, който бе подтикнат да говори сам на английски без преводач, влезе Дженифър Равало заедно с адвокатката си Глория Oлред. Те двете изчетоха предварително подготвени дълги изявления и се опитаха да убедят комисията да накаже допълнително не само Пулев, но и промоутърът му Боб Аръм.

С пълно единодушие 6-0 гласа обаче членовете на Спортната комисия отсъдиха премахване на забраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Условието бе, че при следващо такова провинение лицензът на българина ще бъде отнет доживот.

Още спортни новини четете в Gol.bg
По публикацията работи: Боряна Павлова

Източник: dnes.bg