Кубрат Пулев отново ще може да се боксира на територията

...
Кубрат Пулев отново ще може да се боксира на територията
Коментари Харесай

Върнаха лиценза на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев още веднъж ще може да се боксира на територията на Съединени американски щати. Лицензът на българския боксьор в тежка категория беше върнат от Атлетическата комисия на щата Калифорния. Добрата вест пристигна, откакто контролният орган с цялостно болшинство (6:0 гласа) отстрани възбраната му на съвещанието в Сан Диего. Условието бе, че при последващо такова нарушение лицензът на българина ще бъде лишен доживот.

Пролетта лицензът на Пулев беше лишен за шест месеца, откакто той целуна по устата по време на изявление журналистката Дженифър Равало, която е известна като Кралицата на голото суши. На чуването американката също приказва, както и адвокатката й Глория Олред. Двете изчетоха авансово готови изказвания и се пробваха да убедят комисията да накаже в допълнение освен Пулев, само че и промоутърът му Боб Аръм. Това обаче не се случи.

" По-важната част е, че Кубрат Пулев желае да направи повече в бъдеще. Целият свят има мнение за обстановката и желаеме да образоваме и да покажем с образец по какъв начин би трябвало да се държат спортистите. Това беше добре теоретичен урок и в този момент желаеме да помогнем на другите да не вършат неточност като тази ", сподели пред ESPN Ивайло Гоцев, мениджърът на Пулев. За да получи още веднъж лиценза си Кобрата мина специфичен курс, тъй като сходно държание в Съединени американски щати се счита за полово принуждение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР