Кубрат Пулев отново потвърди желанието си да се бие с

...
Кубрат Пулев отново потвърди желанието си да се бие с
Коментари Харесай

Пулев: Сигурен съм, че ще победя Джошуа

Кубрат Пулев още веднъж удостовери желанието си да се бие с Антъни Джошуа в бъдеще като изрази и убеденост, че ще победи международния първенец.

Както е известно, Кобрата се отхвърли от дуела на 28 октомври поради травма, а на конференция в София внесе конкретизиране за контузията и за упоритостите си да стигне до международния връх.

Кубрат: Можех и против трима като Джошуа, в случай че е единствено за парите

"Не веднъж съм играл с травми, доста пъти, повече от него. Няма по какъв начин да се уплаша при изискване, че споделям, че подобен мач желая и подобен мач ще има. И в негов, и в мой интерес е. Такъв мач ще предстои”, съобщи Кубрат.

„ Ще се приготвя доста добре и считам да победя. Може трима като Джошуа да са в кръга и да изляза с травма, в случай че излизам за парите. Аз отивам да победя, не с цел да вземам участие за парите. В случая за мен е по-важна успеха от олимпийския принцип. Смятам, че следващата година най-вече (ще се организира мачът б.р.).”

„ Сигурен съм дори, че ще го победя, тъй като знам какво мога, знам личните си сили. Не е нищо повече от мен, в противен случай, аз съм много по...макар и той да наподобява силов, мощен, имам доста качества, с които го доминирам и считам, че мога да го победя. Въпросът е да се приготвя добре, да съм убеден в себе си.”

„ Това не е нещо, което е планувано да се случи тази контузия. Смятам, че по този начин създалата се обстановка всеки може да си направи неговите заключения. Всеки може да си преценя и да си управлява личния живот и личния жанр.”

„ Така съм решил, не споделям, че някой би трябвало да ме следва и копира. Всеки си има собствен жанр. Мои съотборници ме поучаваха да изляза и да се удрям, в случай че ще и с едно око. Те се бият главно за пари, а при мен по-важното в тази ситуация е международната купа.”

„ Не знам дали множеството хора и критици си дават сметка, че става дума за в действителност доста пари. Пари, които и аз не съм изкарвал и не съм сънувал. От друга страна е вярно да споделят, че би трябвало да се кача на кръга. Моята идеология не е такава. Става дума за доста пари, които доста хора въобще не могат да изкарат през целия си живот.”

„ Ситуацията, която е сега, предвещава договаряния, за които и двете страни имаме предпочитание. Имам предпочитание да надвивам, имам доста сила. Такава травма не може да ме поколебае. Изисква някакво малко време, което би трябвало да се почине и неспособност да се приготвя по този начин, както би трябвало да се приготвя.”

„ Апелирах мачът да бъде месец по-късно, само че това не се случи, тъй като те си поставят дата. Моите промоутъри не съумяха да се преборят, има и правила на IBF.”

Кобрата: Със Зауерланд нещата куцаха, ще се удрям в Съединени американски щати

„ Казах им, че желая да играя, макар травмата. Самият Еди Хърн сподели на Кале Зауерланд да излезе по този начин да играе. То си е в техен интерес, само че не и в мой. Искам да изляза и да надвивам, това е моето предпочитание.”

„ Когато се работи преждевременно и се стреми човек да навакса, тогава шансът за такава травма е по-голям. Заради това като е кофти силата, си вървят нещата по този метод. Такива неща не би трябвало да се случват в бъдеще. Такава беше и обстановката, изчаквахме да забележим по кое време Кличко ще реши, дали да играе или не. По-вероятно беше да играе, само че в следствие той отхвърли и трябваше да стартираме подготовка по най-бързия метод.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР