Кубрат Пулев няма да се бие срещу Антъни Джошуа. Поне

...
Кубрат Пулев няма да се бие срещу Антъни Джошуа. Поне
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Къде е истината – уплаши ли се Кобрата, контузен ли е. Или крие нещо друго...

Кубрат Пулев няма да се бие против Антъни Джошуа. Поне не и на 28 октомври на „ Принсипалити стейдиъм “. Всичко за огромното шоу беше готово, оставаха броени дни. Билетите от дълго време бяха разпродадени, над 70 000 щяха да участват на срещата, която беше от изключително значение за нас, българите. Защото въпреки всичко за повторно в последните няколко години българин щеше да има достойнството да спори за международната купа в професионалния бокс. Контузия обаче спря Кубрат Пулев към дуела. Травмата бе доказана от клуба му с медицински доказателства. Народът обаче подхвана най-хубавия ни боксьор незабавно след излизането на новината. Ето някои от версиите и слуховете, които наводниха общественото пространство след неприятната за Пулев вест.

ВЕРСИЯ – НЕ Е КОНТУЗЕН

Естествено, първите, които не имат вяра на повода за отлаганато на дуела, споделиха в един звук – не е допустимо да крие травма толкоз доста време. Приближените до българина оповестиха, че е получил контузията преди десетина дни, само че се е надявал да отшуми. Вероятно лекарите, които се грижат за положението на Пулев, ще потвърдят травмата с документи и резултати от проучвания, само че постоянно ще витае подозрението. Както и в други случаи. Припомняме нещо доста любопитно. През есента на 2014 година Владимир Кличко изпадна в ролята на Пулев. Тогава на 25 август украинецът отсрочи планувания за 6 септември пердах с българина. Официалната причина тогава бе травма. Двубоят обаче се състоя, въпреки с известно забавяне – на 15 ноември. В края на 2016 година Кличко още веднъж поради травма отсрочи багра с Джошуа, който бе изместен за пролетта на тази година.   

ВЕРСИЯ – КРИЕ НЕЩО ДРУГО

Под нещо друго евентуално се сещате, че имаме поради допинг. Не са един и два случаите на уличени боксьори със неразрешени стимуланти. Не имаме вяра Кубрат Пулев да взима нещо непозволено в случай, че рискува да провали най-големия мач в живота си. Но въпреки всичко и тази версия съществува. Макар да сме безапелационни, че българинът е безусловно чист, а и през няколко дни бе проверяван от допинг ченгетата.

ВЕРСИЯ – КОЙ СРЕЩУ КОГО В ОТНОШЕНИЯТА НА ПУЛЕВ СЪС ЗАУЕРЛАНД

За никого не е загадка, че през всичките години, в които Пулев е играч на немския клуб „ Зауерланд “, връзките им не са блестящи. Естествено, те го построиха като експерт и го качиха на кръга за мач за международната купа, само че и за мача с Кличко остана много горчилка по отношение на организацията и присъединяване на „ Зауерланд “. Наскоро самият Кубрат написа доста изненадващо за обществеността, че промоутърите му провеждат дуела с Джошуа зад тила му... Това издаде, че в действителност връзките им не са съвършени. Дали неуспехът на мача се крие някъде тук, можем единствено да гадаем, само че дано имаме едно на разум.

КОЙ ЛУД ИЗПУСКА МИНИМУМ 3 МИЛИОНА ЕВРО

И въпреки всичко след всички версии за провалянето на срещата има една, която наподобява бетон. Но тя е на другата везна на кантара. Едва ли има човек, който ще откаже да прибере най-малко 3 милиона евро, а съгласно разнообразни издания бонусът на Пулев щял да бъде даже 5 милиона паунда. Колкото и богат и добре обезпечен да е Кубрат, надали ще откаже най-големия хонорар в кариерата си (макар и да даде обещание, че при победа, половината ще го подари за благотворителност). На всички е ясно, че разпоредбите и изискванията на багра бяха контрактувани и без значение победи или загуби, българският боксьор щеше да прибере заложената в контракта сума. Така че - БЛИЦ залага на последната версия. Всъщност, тя май е самата истина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР