Кубрат Пулев е в отлична форма, здрав и готов за

...
Кубрат Пулев е в отлична форма, здрав и готов за
Коментари Харесай

Кобрата отрече появилите се твърдения, че е контузен

Кубрат Пулев е в отлична форма, здрав и подготвен за мача за международните трофеи в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) против първенеца Антъни Джошуа.

В БТВ " Тази заран " Кобрата изрично отхвърли появилите се изказвания от подправен профил в обществените мрежи, че е контузен и няма да може да взе участие в срещата на 12 декември в Лондон.

Аз съм добре, здрав. Нямам визия от къде идва тази подправена вест. Те са доста подправени вести по мои адрес - и в България, и в чужбина. Кубрат Пулев в никакъв случай не е бил толкоз здрав и толкоз мощен! Мога да заместя някой снегорин! Нито съм следил какъв е профилът, подправен ли е, нито ме интересува. Пращат ми го другари, познати, само че даже не обръщам внимание. Имам си своя път, посока, упоритост, връх, който би трябвало да покоря. Не ми въздействат такива изявления. Ако си визиите едно равно езеро - по този начин и на мен. Като безшумно, умерено езеро съм - което седи и силата му е друга. Аз самият съм психолог ненапълно. Не мога да встъпвам и в такава степен да пояснявам дали е психическа война или не. Имам опит с тези неща и от дълго време не обръщам внимание. Мен всичко ме радва, забавлява, виждам от хубавата страна на нещата. Доста по-сериозни неща не могат да ме разфокусират, безапелационен е Пулев.

Преди появяването на тази подправена вест, британските медии обърнаха внимание на думите на българския боксьор, че съперникът му го превъзхожда с " по-добър загар ". Пулев е безапелационен, че коментарът му не е расистки и думите му са извадени от подтекста.

Тук го няма въпроса на журналиста " С какво ви превъзхожда? ". Ако хората се опитат да схванат какво желая да кажа, ще го възприемат като комплимент, а не като засегнатост. Техните комплекси, това, че ми поясняват думите по техен метод, не значи, че това съм желал да кажа. Подтекстът на моите думи - чудя се какво да измисля, с цел да кажа, че с нещо ме превъзхожда. Питаха ме кои са мощните му страни. По този метод излиза, че с нищо не ме превъзхожда и не е по-силен от мен. Съжалявам, че не съм по-ясен, че по този метод съм го споделил и е излязло. Когато има дадена вест, дано хората да влязат, да прочетат, да видят, с цел да си създадат изводите. Ние нямаме в този момент 2 часа, с цел да си приказваме и да го изкажем както би трябвало. Хората би трябвало да схванат защо става въпрос и да желаят да схванат, а не да си поясняват по този начин, както на тях им е комфортно. Който ме познава, знае, че аз съм доста закачлив човек. Имам другари тъмнокожи, цветнокожи. Треньорът ми в Америка е подобен и постоянно се майтапим с него. Не разделям хората по никакъв метод. Този пост в моята страница... Всичко, което споделям е по този начин. Ние сме в България, аз съм българин и се гордея с това нещо. Това, че някой си го пояснява по някакъв метод... Достатъчно драма дадохме на хората, беше забавно. Стига са гледали тези сериали. Нека да гледат малко житейски сериали и да погледнат на нещата от готината страна. Кубрат Пулев е човек, който знае какво прави, по какъв начин го прави. Някой път се движа по ръба, само че го умея. Не се срамя от себе си - по този начин съм теоретичен и учтив от моя татко. Нека да не търсим под вола теле. В международен мащаб се търси метод да ме дискредитират, с цел да могат по един или различен метод да угнетен, да ме смачкат, да могат да ме победят преди мача. Не се усещам недооценен. Дори да е по този начин, считам, че е в моя изгода, изясни още Кубра Пулев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР