Кубрат Пулев е приключил за големия бокс и затова участва

...
Кубрат Пулев е приключил за големия бокс и затова участва
Коментари Харесай

Легендарен боксьор с разкритие за Кобрата. Думите на Лесов

Кубрат Пулев е завършил за огромния бокс и по тази причина взе участие в авансово контрактувани шоумачове - това счита някогашният треньора на Кобрата Петър Лесов.

Спецът, който е най-младият български олимпийски първенец - единствено на 19 години печели златото в Москва 1980 година, взе отношение и по вероятното изключване на бокса от олимпийската стратегия.

" Мачът на Кобрата против ММА войник в Съединени американски щати е предварителна сделка. Всичко е за пари, съобщи Лесов в изявление за " Букмейкър Рейтинги ".

 Поканили са го, дано отиде и да си вземе парите.

Те тъй като знаят, че към този момент е завършил и го канят в такива шоу стратегии. Нали не си мислите, че в случай че беше против някой сериозен войник, щеше да се съгласи. Тук просто нещата са уговорени авансово за публиката. В Америка обичат зрелището.

Колкото до вероятното изключване на бокса от олимпийските спортове - това е цялостна нелепост! Все отново мисля, че в последна сметка ще се реализира някакво единодушие и нещата ще се оправят. МОК и АИБА ще си подадат ръце и боксът ще бъде на Игрите през 2028 година.

Не знам какъв е чак толкоз казусът, с цел да не могат да намерят помирение между тях. Боксът и щангите са едни от създателите на олимпийските игри, срамотия е да бъдат изключени! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР