Кубрат Пулев даде интервю за любителския спортен сайт btwtalkingsport.wordpress.com, в

...
Кубрат Пулев даде интервю за любителския спортен сайт btwtalkingsport.wordpress.com, в
Коментари Харесай

Кобрата: Уайт и Милър се правиха на интересни, но...

Кубрат Пулев даде изявление за любителския състезателен уебсайт btwtalkingsport.wordpress.com, в което описа повече за подготвителния си режим, заниманията и детството си в София.

“Като дребни с брат ми постоянно се забърквахме в неприятности и правехме пакости, само че бяхме и доста енергични деца. Не мога да избера съответен обичан спомен от детството си, нито пък някоя беля, само че помня по какъв начин един път счупихме всички антени от една постройка, с цел да можем да си играем. Тогава си изпатихме доста (смее се).

Модел на подражателство постоянно е бил татко ми, който е бил първенец в тежка категория на България и боксът беше огромната му пристрастеност. Другата му пристрастеност бяха книгите и у дома беше цялостно с тях.

Ежедневието на професионалния състезател не е изключително забавно, по-скоро е монотонно и скучно. Обикновено се събуждам към 8 сутринта и хапвам изобилна закуска, след което към 10:30 върша първата си подготовка - към 2 часа. След това обядвам нещо здравословно без мазнини или самун. После почивам към 3 часа и втората ми подготовка стартира в 17:30, след което вечерям нещо по-леко. Вечерите си извозвам с другари, забавляваме се и се майтапим.

Извън бокса обичам да играя шах и сходни игри, само че в свободното си време, което не е доста, виждам да упражнявам динамични интензивности, тъй като съм доста деятелен човек.

Нямам страхове, нямам и ритуали преди дуел. Около мен преди борба са хората от екипа ми и другари, които ме поддържат. Не мога да посоча един дуел за най-хубавия в кариерата ми, тъй като имам повече от 300 на брой. Може би борбите за трофеи са били най-тежките и надлежно най-успешни.

Дилиън Уайт отхвърли да се бие с мен, говореше доста и се правеше на огромната работа, само че в действителност избяга. Интересното е, че е преди мен в ранглистите. Същото се случи с Джарел Милър, който също не пожела да се бие с мен. На почитателите мога да кажа, че скоро ще се удрям за международната купа и ще печеля ”, сподели Кобрата, чийто идващ дуел ще бъде на 23 март в Лос Анджелис, най-вероятно против Роберт Хелениус.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР