кспертиза на трупа на светския хроникьор е последният шанс да

...
кспертиза на трупа на светския хроникьор е последният шанс да
Коментари Харесай

Обвиняем - няма! Разследването за смъртта на Денди е към своя край

кспертиза на натрупа на светския хроникьор е последният късмет да се открие кой го преби грубо

Разследването за гибелта на Любомир Милчев е към своя край, експертиза на натрупа на светския хроникьор е последният късмет

Убиецът на Денди се измъква, написа " България през днешния ден "

Разследването на зверското ликвидиране на Любомир Милчев е към своя край след месеци наред буксуване и погазване на едно място, а обвинен за момента по този начин и няма. Това сподели инспекция на " България Днес ". Дали Денди ще получи правдивост, към момента е под въпрос.

Почти 10 месеца след гибелта на екстравагантния публицист, публицист и най-много страховит цигулар, няма и диря от индивида, който го преби в личния му дом, което докара до мъчителната му гибел над месец по-късно.

Въпреки напъните си проверяващите не могат да заловен дирите на мистериозния убиец. Разпитани са голям брой очевидци, само че все още органите на реда нямат никаква визия кой може да е килърът на Денди и каква тъкмо е повода за тази животинска експанзия.

Единственият късмет на проверяващите е резултатът от последната експертиза, която бе направена на натрупа на Милчев. Експертизата е финалната част от следствието и очакванията на следователите са да ги насочи към килъра - да открият негово ДНК, косъм или различен биологичен материал по тялото на Милчев. Това е малко евентуално, защото тази експертиза е направена постмортем, а Денди бе в болница в кома над един месец, където тялото му бе поддържано чисто и постоянно обръщан, с цел да не получи кръвоизливи.

" Нямаме обвинен, нямаме арестуван, след експертизата ще се види дефинитивно какво ще се случва ", сподели за " България Днес " представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

На 17 февруари Денди бе открит в безпомощно положение в жилището си наоколо до столичната черква " Св. Георги ". Милчев бе признат по неотложност в Окръжна болница " Св. Анна " и в границите на една седмица, до момента в който беше почти постоянен, бе подложен на няколко черепномозъчни интервенции, до момента в който бе подложен в медикаментозна кома. Въпреки напъните на лекарите на 27 март Денди ни напусна.

Версиите, по които работят от Софийската градска прокуратура, са няколко - ликвидиране от ревнивост при изблик на яд от негов непосредствен, ликвидиране поради полезности, скрити в жилището на Милчев. Въртеше се и версия, че Денди е паднал, която бе бързо опровергана. Градската прокуратура изрично не проверява версията за акцидент. Това споделиха преди време за вестника от правната институция, а представителят на Окръжна болница Антон Луков също изрично отхвърли, че това е допустимо.

" Денди е бил грубо пребит, най-вероятно с тежък предмет. Цялото му лице е смазано, контузиите му са жестоки и породени от някого изцяло целеустремено. Няма по какъв начин тези пострадвания да бъдат породени от рухване ", сподели за " България Днес " Луков малко откакто Милчев бе признат по неотложност в " Св. Анна ".

Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце, или е налаган с корав предмет, само че второто е по-вероятно. Това също ще се обясни, откакто резултатът от последната експертиза излезе.

За страдание по всичко проличава, че килърът на Денди ще се измъкне и едва ли в миналото ще се разбере кой е и каква е точната причина за тази нечовешка експанзия.

Сбогом!

Малцина близки и другари си взеха последно довиждане с Денди в столичната черква " Св. Параскева " на 5 април. На опелото на един от най-ексцентричните българи се събраха изненадващо малко хора.

Сред опечалените бе Йоана Спасова, която първа заяви във фейсбук, че Денди бере душа в болница " Света Анна ". От хай обществото на България записва наличие само шефката на европейските културни стратегии за нашата страна в Министерството на културата Мери Молевски. Приятелят на Денди Кристофър, за който имаше спекулации, че е обвинен и виновен за гибелта на Милчев, също удостои приятеля си с наличието си и взе последно довиждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР