Ксения Момчилова, която вчера е взимала специални уроци по лека

...
Ксения Момчилова, която вчера е взимала специални уроци по лека
Коментари Харесай

Ксения Момчилова със специални уроци по лека атлетика преди световната купа по паркур

Ксения Момчилова, която през вчерашния ден е взимала специфични уроци по лека атлетика преди началото на международната купа.

Българката се подреди на второ място в дисциплината " Скорост ", като пред нея приключи само трикратната към този момент победителка в този сан надпревари – Миранда Тиблинг от Швеция.

" Не ми беше това проекта. Аз чаках да се класирам с квота. После бях удовлетворена, че не ме отстраниха. Бях удовлетворена, че съм пета. Бях удовлетворена. Състезанието не беше толкоз мъчно, само че не беше и прекомерно елементарно. Бях се тормозила и се задъхвах тук-там. За първи път вземам участие в тази дисциплинираност и не знаех какво да чакам. Сега съм добре. Щастлива съм. Този орден го обричам на Делян Димитров, тъй като всичко, което мога е с помощта на него. Той е индивидът, който работи с мен, откогато се познаваме. Благодарна съм му за всичко. Благодаря на целият тим, благодаря на всички за поддръжката. Това достижение е и за тях, тъй като те бяха от самото начало до мен ", съобщи след надпреварата щастливата Ксения Момчилова.

Поздравеления за своето показване Момчилова получи и от своя ментор - двукратния международен първенец по фрийрън Делян Димитров, който показа своите страсти в обществените мрежи.

" Толкова доста неща желая да кажа, само че ще бъда оптимално къс! Ксения Момчилова завоюва 2-ро място на международната купа по паркур, което е исторически триумф! Гордея се с теб и се веселя, че всичките старания, проект, подготовка, работа и ограничения донесоха нещо, което стопли сърцата на доста хора! Когато се печели, заслугата е на състезателя, когато се губи, виновността е на треньора. Ти си същински първенец през днешния ден! Благодаря на всички за поддръжката! Йоан Досев направи страховит и чист рън, Мартин Димитров и Цветелин Пачев уповавам се да сте здрави, тъй като за вас нещата те първа стартират! Руслан възстановявай се! Ти имаш сърцето и отдадеността и съм сигурен че ще се върнеш по-силен от всеки път! Пеца- чакаме на следващия ден да поднесеш изненадата на шампионата, имам вяра, че можеш! Гордея се с вас Българи ", написа Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР