Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в

...
Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в
Коментари Харесай

Скандално или смело? Германска принцеса се снима за корица на Плейбой

Ксения Флорънс Габриела Софи Айрис, принцесата на Саксония, влезе в историята по много забавен и нехарактерен метод, като стана първият член на аристокрацията, театралничил за еротичното мъжко списание " Плейбой ".  Принцесата сподели пред списанието, че не се срами от фотосесията си и счита, че нейните предци със синя кръв " несъмнено биха одобрили ".

37-годишната принцеса Ксения е заела изкусителна поза на корицата на немския " Плейбой " за март 2024 година, като покрива едната половина на тялото си с бял чаршаф, а другата оставя напълно гола. Аристократката захвърля чаршафа на друга фотография, позирайки изцяло без горнище до първокласен басейн, до момента в който носи прозрачна бяла пола с дълбоки цепки, стигащи до кръста ѝ. 

На трета фотография Ксения - чийто пра-пра-пра-дядо е последният крал на Саксония Фредерик Август III - носи бяло разкопчано боди, което е издърпано надолу, тъй че да разкрие гърдите ѝ.

В съпътстващото фрагментите изявление светската персона споделя пред немския " Плейбой ", че желае да покаже посредством фотосите си, че „ всяка жена е красива такава, каквато е “.

„ Не е нужно да се преценявате с трендовете или да оперирате тялото си, единствено с цел да угодите на някого “ , споделя тя пред списанието. „ Имам стрии и съм горда да ги покажа. “

Освен кралска наследница Ксения е и дългогодишна телевизионна персона, като в момента взе участие в предаването „ B:Real – Real Celebrities, Real Life “. 

Принцесата сподели още пред списанието, че би трябвало „ да се бори против предразсъдъците по през целия ден “ поради произхода си, само че и поради тялото си.

 принцеса ксения Getty

„ В някои телевизионни риалити излъчвания аз бях единствената, която не си беше правила нищо по тялото “, споделя тя, добавяйки, че „ други дами, някои от които са имали доста интервенции, споделиха нещо от рода на това, че не представлявам конкуренция за тях, тъй като нямам извивки и не съм женствена. "

Звездата от риалитито " Принцеси под прикритие " призна, че " ужасните " мнения едвам не са я предиздвикали да " се поддаде на натиска " и да си направи пластична интервенция. Кралската персона и бивш модел на Ikea, която е и създател на биографична книга, озаглавена „ Ксения: Животът на една принцеса през 21-ви век “, продължава с думите: „ Виждам себе си повече като тип разузнавач. Искам да върна същинските неща в риалити малкия екран и в това време да покажа на хората коя съм в действителност. ”

 принцеса ксения Getty

Претенцията на Ксения като принцеса обаче беше оспорена от член на нейната благородна линия. Мария Емануел, маркграф на Майсен, направи яростно изказване пред немския вестник Билд, откакто новината за книгата на Ксения избухна. „ Тя е едно нищо, тя не може да има биография. Това нещо е ужасна неточност, злощастие за 1000-годишната къща на Уетин! “, сподели аристократът пред The Independent.

Въпреки това принцесата сподели пред " Плейбой ", че счита, че починалият крал на Саксония би харесал снимките ѝ за еротичното списание: „ Той ми беше описван като доста комичен и любящ. Така че определено би ги одобрил. "

Ксения споделя, че е удовлетворена от себе си, стига да е здрава. „ Харесвам тялото си най-вече, когато работи и нямам болежки “, споделя тя и прибавя: „ Никога не съм определяла какъв брой се одобрявам въз основа на външния си тип. “

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР