Крупен обир на пари, злато и оръжие от дома на

...
Крупен обир на пари, злато и оръжие от дома на
Коментари Харесай

Откраднаха пари, злато и оръжие от бивш общински съветник в Самоков

Крупен грабеж на пари, злато и оръжие от вкъщи на един от най-заможните предприемачи в Самоков.

Крадците са нахлули с щурм в къщата на Васил Стоянов, който се занимава с дърводобив и е някогашен общински консултант от и " Евророма ".

Навръх Василица, позната като ромската Нова година, Васил Стоянов, фамилията и всичките му служащи честват. Докато няма никой в парцела с изключение на кучето Доби, причинителите нахлуват с щурм. Крадците чупят един от прозорците на къщата и влизат.

„ Знаели са, че отсъстваме, тъй като това се е случило сред 21 и 23:30 часа вечерта. Ние сме могли всеки миг да се приберем. Може би е могло да бъде по-лошо - да се срещнем. Могло е да се случи най-лошото - тия хора като са тръгнали да крадат, те са подготвени на всичко “, сподели Васил Стоянов.

„ Цялата къща е била претърсена, разхвърляни са неща от дрешници от шкафове, тъй че по скоро дейностите са били безредни, в непозната конюнктура. От дрешник на втория етаж от железна каса е взета сумата от към 10 000 лв., по данни на заявителя, законно притежаван револвер и 200 грама златни украшения “, изясни гл. контрольор Филип Благоев, шеф на РУ-Самоков.

Все още няма арестуван, само че от полицията споделят, че имат насоки за това кои са обирджиите. В парцела има голям брой камери, само че нито една не работи от години.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР