Кронпринцеса Мери се подготвя за ролята си на Кралица, след

...
Кронпринцеса Мери се подготвя за ролята си на Кралица, след
Коментари Харесай

Нова година, нова работа! Докато престолонаследникът Мери от Дания се издига, за да стане кралица след шокиращата абдикация на Маргрете, как ще се промени животът на родената в Австралия кралска особа?

Кронпринцеса Мери се приготвя за ролята си на Кралица, откакто свекърва й шокира нацията, когато разгласи абдикацията си от трона в тирада в новогодишната нощ. Мери и нейният брачен партньор на фотография през ноември

Това значи, че брачната половинка му Мери, която той за първи път срещна в пъб в, скоро ще стане първата в света кралица, родена в Австралия.

Тя работеше като рекламен изпълнителен шеф, когато беше в препълнена градска механа преди 23 години и нямаше визия за красивия европейски екскурзиант, с който чатеше с часове в действителност беше бъдещият крал на Дания.

Сега, омъжена от 19 години и горди родители на четири деца, Мери завоюва своята осиновена страна с отдадеността си на кралски дълг и владеенето на езика.

И макар спекулациите по отношение на положението на брака на кралската двойка през годините, няма нищо съответно, което да допуска, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР