Крог е известен в родината си с това, че не

...
Крог е известен в родината си с това, че не
Коментари Харесай

Съдии от Дания, Англия и Испания ще ръководят реваншите на българските отбори в ЛК

Крог е прочут в родината си с това, че не се колебае да трансформира жълтия картон в червен и като цяло много постоянно гони играчи от терена.
 Ботев и АПОЕЛ не си вкараха, ориста на Ботев и АПОЕЛ не си вкараха, ориста на "канарчетата " ще се реши в Никозия
Ще му оказват помощ в жегата на стадион ГСП Щефен Бек Брамсен и Якоб Лодал Маструп, а четвърти арбитър също е датчанин – Айдън Услу. Словенецът Дарко Чеферин е съдийски наблюдаващ на УЕФА, а дежурен пратеник на централата Мартон Естерхази от Унгария.

Англичанинът Дейвид Куут пък получи предопределение за срещата сред - София и, която също ще се играе в четвъртък, само че в София. И този дуел в първото си деяние край крайбрежията на река Вардар приключи 0:0.
 Беззъб ЦСКА - София се изтеза против 10 и не реши нищо на стадиончето в Скопие Беззъб ЦСКА - София се изтеза против 10 и не реши нищо на стадиончето в Скопие
Куут, който е арбитър от второкласен на УЕФА, ще има асистенти като Йън Хъсин и Ник Хоптън, а четвърти арбитър е Робърт Джоунс – всички от Англия. Делегат на мача е Душко Грабовац от Хърватия, а съдийски оценител Ханес Каасик (Естония).

Испанецът Сесар Сото Градо ще управлява гостуването на Левски на стадион " Тумба " в Солун, където софиянци би трябвало да устискат преднината си от 2:0 в първия мач. Асистенти на испанеца са назначени Икер де Франсиско Грихалба и Карлос Алварес Фернандес.
 Синята лавина подлуди левскарите! Левски удари ПАОК и мечтае Синята лавина подлуди левскарите! Левски удари ПАОК и мечтае
Табелката за смени и добавено време ще подвига Алехандро Мюнис Руис. Испанската съдийска бригада напълно скоро влезе в европейските назначения и даже получи квалификационен мач за Шампионската лига в Албания.

Легендарният финландски рефер Юни Хютия ще написа оценки на арбитрите, а пратеник на Евроцентралата е Марк Евънс от Уелс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР