Кризисният щаб за борба с коронавируса в правителството на Сърбия

...
Кризисният щаб за борба с коронавируса в правителството на Сърбия
Коментари Харесай

Сърбия затяга входния режим заради увеличаване на заразените

Кризисният щаб за битка с ковид в държавното управление на Сърбия реши да затегне разпоредбите за влизане в страната по отношение на увеличението на броя на инфекциите. Това заяви представителят на щаба доктор Зоран Гойкович.
" Само чужденци, които са имунизирани с две дози ваксини на Pfizer, Спутник V или Sinopharm, ще имат право да влизат в Сърбия, а в обстановката с AstraZeneca - с една доза. Що се отнася до сръбските жители, те ще имат две благоприятни условия за влизане в страната: или с цялостна имунизация с удостоверение, или с негативен PCR тест ", сподели Гойкович.
 Сърбия се готви да създава от съветската ваксина Sputnik V Сърбия се готви да създава от съветската ваксина Sputnik V
Сърбия възнамерява да създаде на своя територия към 20 000 000 дози от съветската ваксина против ковид Sputnik V, съобщи президентът н...
Той означи, че затварянето на всички търговски и развлекателни уреди в страната през последните няколко дни е. Ограничителните ограничения обаче няма да бъдат облекчени, комерсиалните центрове, кафенета и заведения за хранене ще останат затворени.
Очаква се в близко бъдеще ограниченията, препоръчани от спешния щаб, да бъдат утвърдени от държавното управление на републиката.
В момента Сърбия, страна със 7 милиона, е ваксинирала над 2 206 милиона от своите жители, от които над 876 000 към този момент са получили втория съставен елемент на лекарството. По отношение на имунизацията с 1 милион поданици, които са получили ваксина, страната се подрежда преди всичко в района и на второ място в Европа.
сред ваксини от американската компания Pfizer, китайската фармацевтична корпорация Sinopharm, британско-шведската компания AstraZeneca и съветския препарат Спутник V. Ваксината на Руската федерация е най-популярна измежду популацията. Както сподели посланикът на Сърбия в Русия Мирослав Лазански, към 85% от сръбските поданици, записали се за имунизация, са показали, че биха желали да бъдат имунизирани със Спутник V.
 Осъдиха Вучич да заплати 1700 евро, тъй като обидил политик в ефир Осъдиха Вучич да заплати 1700 евро, тъй като обидил политик в ефир
Сръбското придвижване Двери заяви, че Първи главен съд в Белград е осъдил на първа инстанция водача на Сръбската прогресивна партия и прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР