Кризата за кадри в МВР е преодоляна. Това е заявил

...
Кризата за кадри в МВР е преодоляна. Това е заявил
Коментари Харесай

Кризата за кадри в МВР е преодоляна, твърди новият вътрешен министър

Кризата за фрагменти в Министерство на вътрешните работи е преодоляна. Това е декларирал новият вътрешен министър Младен Маринов по време на гала по откриването на реновираната постройка на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Сградата е актуализирана по план на общината.
 Младен Маринов още не си е харесал основен секретар на Министерство на вътрешните работи  Маринов ще става министър, президентът подписа указа  Министерство на вътрешните работи призна, че спад в престъпността май няма  Престъпността, която новият вътрешен министър самичък си завеща
Цитиран от пресцентъра на ведомството, Младенов е споделил, че вниманието на управлението ще се концентрира в запазването на кадровия капацитет и развиването му във връзка с образованието и ориентиране в проблематичните места.

Продължаваме ефикасното противопоставяне с стандартната престъпност, по-голяма подвижност на екипите, с цел да реагираме по-бързо на сигналите и да реализираме по-добър контакт с представители на локалната власт и хората, е споделил Маринов.

По думите му пазаруването на нова техника, съоръжение и облекло зависи от резултатите в битката с контрабандата и сивата стопанска система. Така министерството щяло да извърши даденото заричане пред държавното управление да работи за оптимално стесняване на контрабандата, на сивата стопанска система, на противозаконната търговия, с цел да може да има приходи в бюджета, които да се влагат в бранш „ сигурност “. 

" Ще работя за това обществото да усети отбраната на служителите на реда, да заслужат неговото почитание и поддържа ", декларирал Маринов.

Той прецизирал, че и сега вървят доста планове и публични поръчки, като до десетина дни ще бъдат доставени коли по европейска стратегия за Гранична полиция и регионалните дирекции, които са наоколо до външната граница с Европейски Съюз. Ще бъдат закупени бронежилетки, поетапно се раздават полицейски униформи.

Маринов е подчертал, че проблемите в министерството не могат да се вземат решение без разговор, който включва и градивни рецензии и изразил вяра за това да има противоположна връзка с жителите. „ За да убедим обществото, че би трябвало да се увеличи статутът на служителя на реда, е належащо да даваме услугата, която се чака от нас ", декларирал още Маринов. 

На церемонията по разкриване на реновираната постройка на ОДМВР-Благоевград са участвали директорът ѝ старши комисар Николай Хаджиев, шефът на РДПБЗН-Благоевград инж. Георги Пармаков, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов, регионалният шеф Бисер Михайлов, ръководителят на Общинския съвет Радослав Тасков и зам. кметове на община Благоевград.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР