Кризата в Монако става все по-сериозна. Таи вечер възпитаниците на

...
Кризата в Монако става все по-сериозна. Таи вечер възпитаниците на
Коментари Харесай

Кризата в Монако става все по-сериозна

Кризата в Монако става все по-сериозна. Таи вечер възпитаниците на Леонардо Жардим позволиха домакинска загуба с 0:1 от Анже на своя " Луи II ". Двубоят бе от междинния 7-и кръг и по-късно проваляне монегаските са в серия от 7 следващи мача без победа във всички шампионати.

Монако за следващ път показва, че има проблеми в офанзива и не съумя да откри пътя към гола. Домакините повече владееха топката, само че по този начин и не насочиха нито един прецизен удар в мача, а и като цяла ситуациите пред вратата на Анже не изобилстваха.

В същото време гостите издебнаха своя късмет, който пристигна в 27-ата минута. Тогава Стефан Бахокен бе открит на точката на дузпата и с мощен удар съумя да прати топката във вратата, като това се оказа и победният гол в мача.

С този триумф Анже към този момент има 10 точки и излезе на 8-ото място в класирането. Монако пък продължава да затъва и се намира на 16-ата позиция с едвам 6 точки, като евентуално ще падне още надолу след изиграването на останалите срещи от кръга.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 7 кръг, вторник 25 септември  Монако 0:1краен резулат  Анже
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР