Кризата ще свали много маски и ще развенчае много митове

...
Кризата ще свали много маски и ще развенчае много митове
Коментари Харесай

Веселин Марешки, Воля: Кризата ще свали много маски и ще развенчае много митове и заблуди

Кризата ще смъкна доста маски и ще развенчае доста легенди и заблуди. Това сподели водачът на " Воля " Веселин Марешки в декларация от името на група. " Един военачалник го пробвали дали ще стане президент, различен мечтаел за в тори президентски мандат, трети политик гонил не знам си какъв пост в партията си. Отвсякъде ни заливат с сходни мнения. Това ли е дневният ред на българския народ. Не, не е ", добави още Марешки.

" Уважаема госпожо ръководител, уважаеми сътрудници, от тази естрада ще се обърна към всички българи. Сигурен съм, че в такива времена те доста деликатно наблюдават какво се случва в тази зала. Днес България повече от всеки път има потребност от своя Левски. Нали не сме привикнали да го цитираме по инерция единствено на празници. Такива хора ни трябват всеки ден. Народът ни има потребност от мощни водачи, от вяра и религия ", съобщи Марешки.

По думите му в моменти на тестване всички желаят да се обединят към хора, на които имат вяра и на които могат да разчитат, съобщи кореспондент на организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР