Критиците от авторитетното издание Холивуд рипортър избраха десетте най-лоши филма

...
Критиците от авторитетното издание Холивуд рипортър избраха десетте най-лоши филма
Коментари Харесай

Критици избраха 10-те най-лоши американски филма за 2019

Критиците от авторитетното издание „ Холивуд рипортър ” избраха десетте най-лоши кино лентата в Съединени американски щати за 2019 година, оповестени на уеб страницата на изданието.


Списъкът включва два кино лентата с присъединяване на Джон Траволта, филмовата акомодация на „ Котките “ и последното произведение на Силвестър Сталоун.

Самите специалисти посъветваха всички, които желаят да станат кино критици, да гледат всичките 10 неприятни кино лентата като образование, защото конкуренцията в специалността е доста огромна и би трябвало да се гледат и доста кино провали.

В челната тройка са анимационният филм „ Пазители на Арктика “, филмовата акомодация на мюзикъла „ Котките “, който стартира да получава негативни оценки незабавно след първия филмов откъс. На трето място е „ Dark Phoenix ”, идната част от франчайза за X-Men.

На четвърто място е " Домино " - „ скучният “ трилър на Брайън Де Палма с Николай Костър-Валдау в основната роля, на пето - „ неубедителният “ „ Фенът “ с Джон Траволта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР