Критерий за оценка на кандидатите по поръчката ще бъде най-ниска

...
Критерий за оценка на кандидатите по поръчката ще бъде най-ниска
Коментари Харесай

Електроенергийният оператор обяви поръчка за 50 нови автомобила

Критерий за оценка на претендентите по поръчката ще бъде най-ниска цена, а документи се подават до 12 май

© Надежда Чипева Търг за доставка на 50 лекотоварни коли с 4+1 места и естествена проходимост е оповестил " Електроенергийният систематичен оператор " (ЕСО). Обществената поръчка е с бюджет от 1.3 млн. лева без Данък добавена стойност и съгласно документите колите ще бъдат предопределени главно за транспорта на материали и техника при обслужване, употреба и ремонт на обекти и уреди на компанията, която ръководи електропреносната мрежа на страната.

Освен покупката на коли публичната поръчка включва още и регистрацията им в КАТ, както и сервизното им обслужване по време на гаранционния период. Според условията на търга колите би трябвало да са с минимална мощ от 90 к.с., да са на бензин, а в случай че разполагат с уредба за различно гориво, то тя да е инсталирана фабрично и други

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики От компаниите, претенденти пък се изисква в последните три години да са изпълнили сходни доставки, като това ще би трябвало да се потвърди със съответните документи. Основният аршин за избор ще бъде най-ниската препоръчана цена. Подаването на предложения е до 12 май, като те ще бъдат отворени няколко дни по-късно - на 14 май.

Последната сходна поръчка на ЕСО е от края на 2019 година, когато диспечерът разгласи търг за доставка на над 80 леки, лекотоварни и високо проходими коли на обща стойност 3.2 млн. лева без Данък добавена стойност. Тя обаче не е била изпълнена, защото не са получени предложения или заявки за присъединяване или всички те са били отхвърлени.

Преди дни търг за коли, само че за към 450 000 лева без Данък добавена стойност, бе разгласен и от Столичната община. Под публичен напън и защото колите по думите на кмета Йорданка Фандъкова " не са витално нужни в този миг ", поръчката бе анулирана. ЕСО обаче се занимава с диспечирането на електроенергийната система, поддържа електропреносната мрежа на страната и близо 300 трансформаторни и други подстанции, от които директно зависи доставката на ток.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР