Кристиян Дойчев стана спортист за 2022 година на община Ямбол.

...
Кристиян Дойчев стана спортист за 2022 година на община Ямбол.
Коментари Харесай

Каратистът Кристиян Дойчев стана спортист на годината в Ямбол

Кристиян Дойчев стана състезател за 2022 година на община Ямбол. Отличията бяха връчени от кмета Валентин Ревански и заместника му Енчо Керязов на тържествена гала в Културно-информационния център " Безистен " довечера. 

Кристиян Дойчев е европейски първенец и сребърен медалист от международното състезание по карате киокушинкай в категория мъже до 90 кг и заслужил занаятчия на спорта. Миналата година той още веднъж стана състезател номер 1 на Ямбол. Негов треньор е брат му - сенсей Георги Дойчев. 

Наградата за най-хубав треньор на годината отиде при Петрана Чамова от клуба по лека атлетика. Юношеският баскетболен отбор Тунджа с треньор Стойо Чолаков стана най-хубавият ямболски тим за 2022 година. Момчетата на Чолаков тази година са първенци в държавния шампионат. 
 Европейският първенец по киокушин Кристиян Дойчев е състезател №1 на Ямбол за 2021 Европейският първенец по киокушин Кристиян Дойчев е състезател №1 на Ямбол за 2021
Отличени бяха и двама преподаватели по физическо образование и спорт - Добромир Араванов от Гимназията по строителство, архитектура, графика и дизайн " Кольо Фичето " стана преподавател номер 1, а Добринка Чолакова от Природо-математическата гимназия " Атанас Радев " получи отличие за най-дългогодишна работа. 

Кметът на Ямбол благодари на всички 68 отличени спортисти от разнообразни възрасти, треньори, ветерани и спортни деятели. Общината ще продължи да поставя старания за обновяването на спортната инфраструктура в града, както за професионалния, по този начин и за всеобщия спорт, сподели Валентин Ревански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР